Обновена концепция, водещи и предавания представи Радио София на специално събитие в

...
Обновена концепция, водещи и предавания представи Радио София на специално събитие в
Коментари Харесай

Радио София с нови водещи и нови предавания |

Обновена концепция, водещи и предавания представи Радио София на особено събитие в Градската градина на столицата. Новините разгласи новият шеф на столичната стратегия на БНР Ива Дойчинова.

Екипът възнамерява чрез мобилно студио да отразява настоящите тематики на града от горещите им точки. 

„ Обичаният от всички DJ Мартен ще продължава да води и в новия утринния блок „ Събуди се, София “, към този момент с нов начален час в 7.00, редувайки се с добре познатия глас от ефира на Константин Лавсов.

Тръгва ново предаване - „ Куиз София “. Всяка седмица сред понеделник и четвъртък от 17.00 до 18.00 часа ще има квалификации по тематики, а в петък след 19.00 часа е огромният край, където тим от слушателите ще се среща с тим от известни хора.

Певицата Прея всяка сряда от 18.30 часа ще поздравява слушателите с „ Добър вечер, София “ и заслужено ще съди измерването на трафика в градско съревнование, където по общ маршрут ще се надпреварваме с ролери, тротинетки, коли и градски превоз, описа Ива Дойчинова. Прея изпява и новите сигнали на Радио София.

Понеделник вечер е непокътната за различен обичан глас от музикалната сцена - Боби Иванчев от дует „ Авеню “ влиза в ролята на радио водещ. В началото на седмицата, той ще води новата линия „ Късното шоу със … “ от 20.00 до 23.00 часа, което всяка делнична вечер ще бъде с друг водещ и акцент.

За ценителите на духовните измерения, новите будители и вдъхновението всеки ден ще споделя Ива Дойчинова всеки петък в „ Радиокафе “.

По време на церемонията, програмният шеф на БНР Поля Станчева описа спомен от времето, когато е получена периодичност за радио София от министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Николай Василев, който беше посетител на церемонията. Той също пожела триумф на новия екип на столичното радио.

Изпълнителният шеф Евелина Андреева показа резултати от анкета измежду слушателите в София по отношение на профила на градско радио. 76 % от интервюираните избират поп и рок музика от 80-те години и диалози за просвета. 50% биха желали да слушат за туризъм и осведомителни технологии. 79 % харесват водещи с възприятие за комизъм, а 59 % със лично мнение.

„ Сигурен съм, че този екип ще направи едно същинско софийско радио. С новата програмна скица, с новата музиката, която ще звучи по Радио София, имам вяра, че ще извършите едно необикновено столично радио. Искрено Ви искам триумф и на добър час. “ С тези думи генералният шеф на БНР Андон Балтаков се обърна към екипа, гостите и слушателите на Радио София.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР